Uitnodiging voor alle fanatieke jeugdspelers in regio Veenendaal

Beste tennissers,

Doe mee met onze jaarlijkse extra trainingsdag / voorspeeldag van de regiotraining (Veense Selectie) op zondag 4 september in Veenendaal.

De doelen zijn om de sterkere spelers van de clubs een keer bij elkaar te brengen en om een fantastische tennis dag te hebben. De aanwezige trainers van House of Tennis zullen deze dag ook gebruiken om te bekijken of de clubtraining, plustraining of regiotraining het best passende trainingsprogramma voor je is.

De aanwezige tennissers volgen een gevarieerd programma met warming-up, trainingsvormen, wedstrijdvormen en een coördinatie- bewegingstraining o.l.v. onze conditietrainer. Inzet en beleving staat centraal!

Geef je op door een mail te sturen naar: s.buijs@houseoftennis.nl
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Locatie:
TV Spitsbergen

Tijd:
Rood / oranje / groen 9:00-11:30
Geel < 12 jaar 9:30-12:00 Geel > 12 jaar 11:00-13:30

nl_NL
en_US