Samenwerking binnen afdeling TopTennis

Vanaf heden is er een samenwerking tussen Tennis4 en House of Tennis. Onder het motto van spelers maken spelers is de samenwerking ontstaan!

Beide tennisscholen hebben de visie om het maximale uit de spelers te halen waarbij de nadruk ligt op “elke dag weer een stukje beter te worden”. Door middel van het stellen van korte en lange termijndoelen werken de spelers dagelijks aan hun sterke punten en verbeterpunten.

Door de samenwerking van beide tennisscholen denkt de technische staf een nog completer pakket aan de spelers te kunnen aanbieden. De samenwerking zal zich dan ook voornamelijk richten op gezamenlijke trainingstages, uitwisselingen en de begeleiding op de (inter)nationale toernooien. Individueel maatwerk staat bij beide scholen hoog in het vaandel. Er zal daarom per speler bekeken worden waar hij/zij voordeel kan hebben van deze samenwerking!

Met sportieve groet,
House of Tennis en Tennis4!
logo Tennis4

nl_NL
en_US