Trainingsmiddag TopTennis

2018-01-13 tr.dagOp zaterdag 13 januari was er een trainingsmiddag voor TopTennis. Tennis/Mentaal, voeding en fysiek stonden deze middag centraal. In de workshop voeding voor zowel spelers als ouders werd er door Papendal kok Erik te Velthuis enthousiast en bevlogen verteld over de essentials van sportvoeding. Op de baan werd de tennis/mentale training verzorgd in samenwerking met sportpsycholoog Ivo Spanjersberg. Visualiseren stond deze middag centraal. Tevens was een lekkere fysieke training waarin circuittraining en behendigheid in tijd en ruimte centraal stonden. Tot slot hebben enkele spelers ook deelgenomen aan een wetenschappelijk onderzoek van de KNLTB, HAN en Bew.wetenschappen Groningen. Olv Tamara Kramer hebben een aantal spelers vragenlijsten ingevuld. Al met als was het een hartstikke leuke en bevlogen ‘multidisciplinaire’ middag waarin we allemaal op diverse vlakken hebben kunnen leren.

nl_NL
en_US