Spetterend Tenniskids slotfeest in Veenendaal

Speel jij mee in de Kia World Tour of Groene competitie? Zondag 8 juli is het spetterende Menzis Tenniskids Feest bij T.V. Spitsbergen in Veenendaal! Onder andere trainers van House of Tennis zullen hier ook aanwezig zijn om jullie tijdens de activiteiten te begeleiden. Dit Tenniskids slotfeest staat in het teken van veel tennis, fun & entertainment met onder andere Bart Boonstra & Henk Pieterse. Klik voor het volledige programma hier. Misschien zijn Ace & Love, de mascottes van Tenniskids, ook wel van de partij! Dus neem ook een vriendje of vriendinnetje mee! En wat helemaal leuk is, de toegang is gratis. Heb je nog niet ingeschreven? Schrijf dan snel in via dit online inschrijfformulier!

2018-03-14 KNLTB flyer A5 tenniskids feest Veenendaal 1

2018-03-14 KNLTB flyer A5 tenniskids feest Veenendaal 2

nl_NL
en_US