KNLTB scoutingsdagen

Speciaal voor kinderen die geboren zijn in 2008 t/m 2011 organiseert de KNLTB in samenwerking met de gecertificeerde tennisscholen, waaronder House of Tennis, in juni en juli regionale scoutingsdagen op verschillende plekken in Nederland. Ook jij bent van harte welkom om samen met een vriendje of vriendinnetje plezier te beleven aan tennis op één van onze regionale scoutingsdagen. Wie weet wordt het tennistalent in jou wel ontdekt en word je de nieuwe Kiki Bertens of Robin Haase!

Wedstrijdjes én plezier
Op een KNLTB regionale scoutingsdag speel je gedurende de ochtend of middag een aantal wedstrijdjes en doe je mee aan leuke bewegingsactiviteiten. De wedstrijdjes worden gespeeld volgens het Tenniskids principe en plezier staat hierbij centraal! Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. Deelname aan de dag is gratis.

Tijdens de KNLTB regionale scoutingsdagen willen wij kinderen vooral enthousiast maken voor tennis. Daarnaast helpt het de KNLTB om een beeld te krijgen van het niveau van de jongste kinderen in de regio en uiteindelijk dus in Nederland. Kinderen die opvallen worden na de dag uitgenodigd voor een tweede regionale scoutingsdag in november/december 2018 en vervolgens eventueel voor een derde regionale scoutingsdag in maart 2019. De kinderen met de meeste aanleg die geboren zijn in 2009 of eerder, kunnen zelfs nog gescout worden voor de KNLTB Jeugdopleiding 2018-2019. Zij ontvangen hierover uiterlijk eind juli 2018 persoonlijk bericht.

Inschrijven
De KNLTB regionale scoutingsdagen vinden plaats op verschillende locaties in heel Nederland, waaronder op een 5-tal locaties georganiseerd door House of Tennis. Als gecertificeerde tennisschool organiseren wij deze dagen in samenwerking met de KNLTB. Ook de tennisleraar van jouw vereniging is van harte welkom!

De House of Tennis data, locaties en tijden zijn:
Zaterdag 16 juni, Oosterbeek (nabij Arnhem), 15:00-18:00;
Vrijdag 29 juni, Lichtenvoorde, 15:30-18:30;
Zaterdag 30 juni, Nijkerk, 11:00-13:00;
Zondag 1 juli, Veenendaal, 11:30-14:00;
Zaterdag 7 juli, Bathmen (nabij Deventer), 11:00-13:00.

Bekijk alle locaties en schrijf je direct in via deze link voor één of meerdere KNLTB regionale scoutingsdagen bij jou in de buurt. De deadline van inschrijven is 48 uur voor aanvang van de dagen.

Hopelijk zien we jou op een van de scoutingsdagen! Met vragen kun je contact opnemen met de contactpersoon van de dag.

nl_NL
en_US