House of Tennis

Voor alle deelnemers aan de regiotraining organiseren we in de zomervakantie een begeleidingsweek/tenniskamp. Een hele week trainen, wedstrijden spelen en natuurlijk heel veel plezier maken met elkaar. 

Dit jaar hebben we het jeugdtoernooi van Duno uitgekozen om met de hele groep regiotraining vanaf oranje/groen, en geel aan deel te nemen. Iedereen heeft zich voor twee enkelspel onderdelen en een dubbelonderdeel opgegeven. 

De trainers hebben de gelegenheid om iedereen een hele week te volgen bij het spelen van de wedstrijden. De wedstrijden worden voor- en nabesproken en de tennissers krijgen kleine opdrachten mee om zichzelf bij de volgende wedstrijd te verbeteren. Zo ontstaat gedurende de week een mooi proces en gaan de kinderen als een betere tennisser weer naar huis. 

Daarnaast zijn er gedurende de hele week gezellige activiteiten voor de hele groep. Er ontstaat een hechte groep met kinderen die samen leuke activiteiten doen en elkaar helpen en aanmoedigen bij de wedstrijden. Zo hebben we dit jaar bijvoorbeeld in de late avond een bezoek gebracht aan Kasteel Doorwerth voor een speurtocht met tennisvragen. Ook een karaoke avond, mini-tennistoernooi, filmavond en afsluitende disco avond zorgden voor een fantastische sfeer. 

De deelnemers hebben een sportweek met iedere ochtend en middag de mogelijkheid om te trainen. De doelen vanuit de wedstrijden worden getraind. Ook wordt er gezorgd voor een week lang gezonde voeding en sportieve spelvormen en activiteiten tussendoor. 

De eerste editie dit jaar was een groot succes dus zorg dat je de laatste week van de zomervakantie van 2020 alvast reserveert! Er komt zeker een tweede editie!