House of Tennis

Regiotraining

Regiotraining

Bij House of Tennis hebben de betere spelers van verschillende verenigingen de mogelijkheid om samen te trainen. Deze club-overstijgende trainingen noemen wij de Regiotraining. Spelers met dezelfde ambitie worden zo bij elkaar gebracht. Dit zorgt ervoor dat er een actieve, enthousiaste spelersgroep aanwezig is in de regio die elkaar sterker maakt. Het regionale tennis wordt hierdoor naar een hoger niveau getild.

Doel van de regiotraining

Door te trainen met de sterkere spelers in de regio gaat het niveau omhoog. Door de samenvoeging van spelers van verschillende verenigingen ontstaat er een grotere groep met sterke spelers. Er worden homogene lesgroepen gevormd en er ontstaat meer onderlinge competitie. De huidige groepen ontwikkelen zich snel, en vormen ook een hechte groep samen die als team en vaak ook als vrienden optrekken. Er worden uitwisselingen en toernooien samen gespeeld waarbij het teamgevoel erg belangrijk is.

De regiotraining is meer dan tennisles!

Regiotraining is een opleiding voor het leven. Zo is het ontwikkelen van mentale vaardigheden een belangrijk aspect van de trainingen. Trainingsonderwerpen zoals taakgerichtheid, discipline, zelfvertrouwen, omgaan met tegenslagen en veranderingen komen regelmatig terug. Ook leren we de tennissers altijd te strijden. Vechtlust, jezelf ontwikkelen en hard werken staan regelmatig centraal. Daarnaast is er ook aandacht voor het spelen van wedstrijden en toernooien. Alle spelers krijgen een toernooi-advies. Ontwikkelen en spelplezier staat op de eerste plaats!

Als u geinteresseerd bent in onze Regiotraining, neem dan contact op met Sebastian Buijs. (06 409 491 59)

Regiotraining programma en locaties