House of Tennis

Ledengroei TC Valburg

28 juni 2019

TC Valburg doet het goed op dit moment, het leden aantal is duidelijk in de lift. Dertig leden meer op een totaal van 130, bijna 25% vergeleken met vorig jaar om deze periode.

In de laatste plaats ligt dit niet aan de voorzitter Monique en voorzitter van de Technische Commissie Evelijn. Beide dames trekken er samen met een enthousiaste groep vrijwillers van TC Valburg hard aan om het tennis in het algemeen, maar in het bijzonder op het tennispark van Valburg op de rit te krijgen en te houden. 

Georganiseerde Open dagen, Facebook acties en diverse Tennis Clinics dragen hier natuurlijk aan bij.Deze hebben tot resultaat gehad dat er nu naast een oranje team ook een rood team heeft kunnen ontstaan, door de aanwas van jeugd.

House Of Tennis is het cement om dit ‘bouwwerk’ vorm te geven en op een flexibele manier in te spelen op deze vraag naar tennistraining in Valburg. Het aantal deelnemers in de trainingen is ook met ruim één derde toegenomen.

Kortom tennis leeft weer in Valburg. Zo is er komende week van maandag 1 t/m 6 juli een leuke activiteit, namelijk, het eigen Open Toernooi. Een gezellige activiteit waar een ieder in Valburg en omstreken weer naar uitkijkt.