House of Tennis

Schitterende week voor Isis: eerste finaleplaats op ITF W15-toernooi in Eindhoven

Op de foto: Fred Hemmes, trainer van Pro Academy (links), Isis van den Broek met 1e plaats trofee (midden) en Kiki Bertens, coach van KNLTB (rechts).

NIEUWS | 27-12-2023

Isis van den Broek heeft afgelopen week indruk gemaakt op het ITF W15-toernooi in Eindhoven. Ze bereikte de finale na een opmerkelijke reeks prestaties, waarbij ze tot aan de halve finale geen enkele set verloor.

In een zinderende halve finale stond Isis tegenover haar landgenote Lian Tran, waarbij de wedstrijd werd beslist in een spannende tiebreak in de derde set (6-2  4-6  7-6) in het voordeel van Isis. In de finale stond Isis tegenover haar landgenote Merel Hoedt en na een intens gevecht van meer dan 2,5 uur verloor Isis in drie sets met setstanden van 3-6  6-3  6-2. Deze finale was een ware thriller en een fantastische prestatie voor Isis, vooral omdat ze deze zomer voor het eerst deelneemt aan Pro Circuit ITF-toernooien.

Op de foto: Kiki Bertens, coach van KNLTB (links), de finalisten van het Women’s Doubles-toernooi Rosé Marie Nijkamp en Isis van den Broek  (midden) en Fred Hemmes, trainer van Pro Academy (rechts).

Het dubbelspel kende in Eindhoven ook een spannende Nederlandse titelstrijd, waarbij onze spelers Isis en Rose Marie het opnamen tegen leeftijdsgenoten Joy de Zeeuw en Sarah van Emst. In een zinderende strijd, die werd beslist in een super tiebreak met 8-10 in het voordeel van Joy en Sarah, behaalden onze spelers een mooie tweede plaats in het dubbelspel. Onze felicitaties voor deze geweldige prestatie in Eindhoven!

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp