Ontdek meer over onze organisatie en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en de prestaties van onze spelers. Klik hieronder om meer te lezen!

House of Tennis en Balance Tennis Academy bundelen hun krachten en gaan verder als één sterk team onder de naam House of Tennis.

House of Tennis Fysiotherapie

House of Tennis breidt uit met een fysiopraktijk bij Tulip Tennis Center in Hilversum! Hier kunnen sporters terecht voor herstel, optimale fitheid en begeleiding bij hun training.

NIEUWS | 22-12-2023

Rosé Marie schittert Down-Under op de Australian Open Junior Championships!

Rosé Marie's Down-under avontuur eindigt met 2e ronde enkelspel en kwartfinale dubbelspel op Australian Open Junior Championships.

NIEUWS | 01-02-2024

Isis Nederlands Kampioen, Rein Runner-Up: NOJK 2023

Onze talenten schitterden afgelopen weekend bij de Nationale Overdekte Junioren Kampioenschappen (NOJK) 2023.

NIEUWS | 25-12-2023

Rosé Marie en Isis: Nederlands Kampioen Dubbel | NK Tennis 2023

Rosé Marie en Isis veroverden de dubbeltitel tijdens het NK Tennis 2023 met een overtuigende 6-4 6-2 overwinning in de finale.

NIEUWS | 18-12-2023

Isis wint ITF W15 Clean Energy World Tennis Tour Haren 2023

Isis van den Broek won het Clean Energy World Tennis Tour Haren 2023 en behaalde haar eerste ITF-titel in de finale tegen Eva Voracek 7-6(5) 6-0.

NIEUWS | 11-09-2023

Schitterende week voor Isis: eerste finaleplaats op ITF W15-toernooi

Isis van den Broek begint haar zomerreeks ITF-toernooien met glans door twee finaleplaatsen te behalen.

NIEUWS | 07-08-2023

Rosé Marie: Tweevoudig Nederlands Kampioen T/M 18 Jaar | NJK 2023

In een spannende eindstrijd wist Rosé Marie Nijkamp de titel te veroveren tegen Joy de Zeeuw met setstanden van 7-5 6-4.

NIEUWS | 14-08-2023

House of Tennis organiseert 2 ITF M25 Future Toernooien in Portugal

House of Tennis biedt Nederlands talent internationale speelkansen en ontwikkeling via ITF Future-toernooien in samenwerking met de Portugese tennisfederatie.

NIEUWS | 10-01-2024

Eerste Editie ITF J30 Arnhem: Nederlandse Favorieten pakken titel

Eerste editie House of Tennis ITF J30: Nederlands Talent in de schijnwerpers. Yanik Maarsen (House of Tennis) eindigt als tweede in finale tegen James Pikkaart met 6-3 6-1.

NIEUWS | 24-10-2023

Voorbeschouwing Interview met Toernooidirectrice ITF J30 ARNHEM

Eerste editie House of Tennis ITF J30 Toernooi start van het weekend: Internationaal Jeugdtennis tot en met 18 Jaar. Onder leiding van toernooidirectrice Dewi Dijkman.