House of Tennis

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Word jij onze nieuwe tennistrainer?

Tennistrainers gezocht

Ben jij een gepassioneerde tennistrainer die toegewijd is om vaardigheden van spelers te verbeteren en tennisactiviteiten op de vereniging te organiseren? Kom ons team versterken op één van onze tennislocaties in Hilversum, Blaricum, Baarn of Laren. KNLTB-licentie is vereist.

Starten in april 2024? Solliciteer nu door je cv te sturen naar hello@houseoftennis.nl en we nemen contact met je op.

ONS DOEL​

Ons doel bij House of Tennis is om tennis naar een hoger niveau te brengen , voor zowel beginners als ervaren spelers. We streven ernaar om de tennisgemeenschap te inspireren, te ondersteunen en te laten groeien. Samen willen we innovatieve producten, diensten en ervaringen creëren die de liefde voor tennis bevorderen en de sport toegankelijk maken voor iedereen. Bij House of Tennis gaan we voor niets minder dan het creëren van een bloeiende tenniswereld vol passie en mogelijkheden.

onze standaard

Onze standaard bij House of Tennis is niets minder dan uitmuntendheid. We streven naar de hoogste normen in alles wat we doen, of het nu gaat om productkwaliteit, klantenservice, coaching, of community betrokkenheid. We zijn toegewijd aan het leveren van consistentie, betrouwbaarheid en kwaliteit in elk aspect van ons werk. Bij House of Tennis hebben we geen compromissen als het gaat om het nastreven van de beste tenniservaring voor onze klanten en gemeenschap.

Werken bij house of tennis

Kom bij ons team en maak deel uit van het House of Tennis avontuur! Bij ons draait alles om passie voor tennis, innovatie en groei. Als je op zoek bent naar een dynamische en stimulerende omgeving waar je jouw liefde voor tennis kunt combineren met je carrière, dan is House of Tennis de perfecte plek voor jou. Sluit je aan bij ons, en laten we samen de toekomst van tennis vormgeven!