House of Tennis

Wie zijn wij

Wie zijn wij

ons doel

House of Tennis heeft als doel om clubs en individuele spelers het maximale uit hun mogelijkheden te laten halen. Wij leveren een vernieuwende bijdrage aan de tennissport via diverse tennisdiensten en -producten. De basis voor House of Tennis ligt bij de instroom, het behoud en de doorstroom van leden bij onze tennisverenigingen. Wij leveren een concrete bijdrage door het organiseren en uitvoeren van diverse activiteiten, waaronder trainingen, schooltennis, toernooien en competities. Daarnaast bieden wij een invulling aan de beste route voor maximaal ambitieuze landelijke spelers om internationaal actief te zijn op (semi-) professioneel niveau, via optimale faciliteiten en specialisten op het gebied van techniek, tactiek, fysiek, mentaal, medisch en voeding. Of de top in tennis nu wel of niet wordt bereikt, House of Tennis ontwikkelt elke speler tot een stabiel, zelfverzekerd en pro-actief persoon met een sterke persoonlijkheid ten behoeve van een succesvolle toekomst.

onze standaard

Het trainen en werken bij House of Tennis is intens. De standaard ligt hoog: goed kan altijd beter! Zo halen we het maximale uit onze trainers en trainingen, en daarmee uit jouw tennis. Ons motto wordt ondersteund door onze kernwaarden, die in het DNA van ons team zitten.

KWALITEIT: House of Tennis wil onderscheidend en vernieuwend zijn in alles wat we doen.

AMBITIE: goed kan altijd beter. Elke trainer dient zich te blijven ontwikkelen.

DUIDELIJK: what you see is what you get. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

werken bij house of tennis

House of Tennis is een hecht trainerscollectief. Trainers die toonaangevend zijn in hun vak, of de potentie en ambitie hebben om dit te worden. Met specialisten voor aandachtsgebieden waarin wij ons onderscheiden.

Wij zoeken voor een aantal van onze verenigingen naar nieuwe trainers. Tevens zijn wij altijd in gesprek met de beste trainers in de regio’s waar wij actief zijn. Alleen zo kunnen wij de allerhoogste kwaliteit blijven leveren voor onze klanten, bestaande en nieuwe. Als je werkzaam bent bij House of Tennis, wordt er veel van je gevraagd en moet jij je willen blijven ontwikkelen. Hierbij begeleiden wij jou zeer intensief en maak je onderdeel uit van een fantastisch team waar je veel van kunt leren en jouw eigen bijdrage aan het team wordt gewaardeerd.

"we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen."