House of Tennis

Rosé Marie: Tweevoudig Nederlands Kampioen T/M 18 Jaar | NJK 2023

Op de foto: Rosé Marie Nijkamp met haar twee trofeeën (rechts) en Marcel Gabriel, trainer van House of Tennis Pro Academy (links).

NIEUWS | 27-12-2023

Het was een gedenkwaardige week voor Rosé Marie Nijkamp bij Tulip Tennisvereniging Hilversum, waar ze de titel Nederlands Kampioen t/m 18 jaar veroverde. In de halve finale stond Rosé Marie tegenover een geduchte tegenstander, Dila Okur, en na een intense strijd wist ze de overwinning te behalen met setstanden van 3-6  6-4  6-1.

In de finale nam Rosé Marie het op tegen haar dubbelpartner, Joy de Zeeuw. De wedstrijd was uitermate spannend, maar Rosé Marie trok aan het langste eind en won met setstanden van 7-5  6-4.

In het dubbelspel waren Rosé Marie en Joy eveneens onverslaanbaar. Ze versloegen Jinte de Boer en Safien Boulonois met overtuigende setstanden van 6-1  6-3.

Op de foto: Rosé Marie Nijkamp (links) en Joy de Zeeuw (rechts) met hun bekers.

Onze getalenteerde speler, Lars Wagenaar, behaalde samen met zijn partner Daan Meijer de finale in het dubbelspel t/m 18 jaar. In een zinderende eindstrijd verloren ze nipt in de supertiebreak met setstanden van 4-6  6-0  9-11. Van harte gefeliciteerd, Lars, met je welverdiende tweede plek. In het enkelspel wist Lars eveneens de halve finales te bereiken, waar hij uiteindelijk werd verslagen door de als eerste geplaatste Pepijn Bastiaansen met setstanden van 6-4  1-6  3-6.

Op de foto: Lars Wagenaar (links) en Daan Meijer (rechts) met hun bekers.