House of Tennis

Rosé Marie Nijkamp en Isis van Den Broek: Nederlands Kampioen Dubbel | NK Tennis 2023

Dubbelspel kampioenen: Rose Marie Nijkamp (links) en Isis van Den Broek (rechts) met hun eerste plaats trofeeën.

NIEUWS | 27-12-2023

Het wildcardduo, Isis van den Broek en Rosé Marie Nijkamp, heeft afgelopen week schitterende prestaties geleverd bij het NK Tennis 2023. Ze veroverden de titel in het dubbelspel met overtuigende setstanden van 6-4 en 6-2 in de finale tegen het koppel Annelin Bakker en Lian Tran. Een indrukwekkende overwinning voor onze getalenteerde 17-jarige speelsters.

Naast hun succes in het dubbelspel hebben Isis en Rosé Marie ook uitstekende prestaties geleverd in het enkelspel. Isis bereikte de halve finale in het enkelspel, waar ze nipt verloor met 4-6  7-6  6-2 van de uiteindelijke kampioene Suzan Lames. Ook Rose Marie presteerde uitstekend in het enkelspel en bereikte eveneens de halve finales. Daar moest ze in een spannende drie setter haar meerdere erkennen in Annelin Bakker, met setstanden van 3-6  6-2  6-0.

Overige resultaten

Daarnaast mogen we trots zijn op Charlotte van Zonneveld, die zich na het winnen van twee rondes in de kwalificatie wist te kwalificeren voor het hoofdtoernooi. Hoewel ze haar meerdere moest erkennen in Annelin Bakker met setstanden van 1-6  3-6, kan Charlotte terugkijken op een goede week die naar meer smaakt.

Gefeliciteerd aan Isis en Rosé Marie voor hun geweldige prestaties tijdens het NK Tennis 2023.

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp