House of Tennis

Isis Nederlands Kampioen, Rein Runner-Up: NOJK 2023

Op de foto: Warming-up sessie voor de finales van de Nederlandse kampioenschappen t/m 18 jaar. Isis van Den Broek (links), Fred Hemmes, trainer van Pro Academy (midden) en Rein Koenders (rechts).

NIEUWS | 27-12-2023

Bij de Nationale Overdekte Junioren Kampioenschappen (NOJK) 2023 waren onze House of Tennis-spelers sterk vertegenwoordigd, met maar liefst 35 deelnemers in diverse leeftijdscategorieën. Hier zijn enkele hoogtepunten van hun prestaties:

Isis van Den Broek heeft het jaar afgesloten met een prachtige prestatie, waarbij ze Nederlands Kampioen werd in de leeftijdscategorie t/m 18 jaar. De finale was een spannende strijd tegen Joy de Zeeuw, maar Isis zegevierde met een eindstand van 6-3  1-6  6-3. Een geweldige manier om het jaar mee af te sluiten!

Rein Koenders heeft eveneens indrukwekkend gepresteerd tijdens het NOJK. Hij bereikte de finale in de leeftijdscategorie t/m 18 jaar. Ondanks het verlies in de eindstrijd tegen Pieter de Lange met 4-6  0-6, toonde Rein gedurende het toernooi een geweldige vechtlust en doorzettingsvermogen, zoals zijn coach Huib Troost benadrukte.

Overige resultaten

Niet alleen in het enkelspel, maar ook in het dubbelspel hebben onze spelers uitstekend gepresteerd. Rein Koenders bereikte samen met zijn partner Tristan Schrier de halve finales van het dubbelspel in de leeftijdscategorie t/m 18 jaar. Teun Mantel vormde een sterk dubbelteam met zijn partner Sverre Bakker en wist de dubbelfinale te bereiken. Ondanks een nipt verlies in de supertiebreak, behaalden ze een prachtige tweede plaats.

Tot slot mogen we trots zijn op Mia Woo, één van onze jongste talenten in de leeftijdscategorie t/m 16 jaar. Ze wist de kwartfinale te bereiken. 

We zijn buitengewoon trots op al onze spelers en hun prestaties tijdens dit kampioenschap. Van harte gefeliciteerd aan Isis, Rein en Teun met jullie geweldige prestaties. We blijven ons inzetten voor de ontwikkeling van tennistalent en kijken uit naar nog meer succes van onze spelers in de toekomst.

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp