House of Tennis

Sponsoring

Sponsoring

Tennis Only

Tennis Only is al meerdere jaren trotse partner van House of Tennis. Tennis Only is de absolute tennisspecialist in Nederland met een uitstekende service, klantgerichtheid en vakkundigheid. De winkel bevindt zich in Rotterdam en is fysiek de grootste tennisstore van Europa. Het brede assortiment aan A-merken is ook via de webshop te bestellen. Daarmee is Tennis Only de ideale partner voor iedere tennisser, trainer en liefhebber van de sport in heel Nederland.

Aanbod

Zowel in de winkel als via de website is het brede aanbod aan tenniskleding, tennisschoenen, rackets, tassen, snaren en accessoires te bestellen. Tennis Only beschikt altijd over de nieuwste kleding- en schoenencollecties van topmerken als Nike, Adidas, Asics, Lacoste, Sjeng Sports, Fila en Björn Borg. De mooie racket- en snarenwand bevat rackets en setjes van Wilson, Luxilon, Babolat, Head, Yonex en Prince. Qua ballen worden ook alle topmerken gevoerd, waaronder Tretorn, Dunlop en Wilson.

Zowel beginnende tennissers als opkomende tennissensaties worden bij Tennis Only voorzien van persoonlijk en professioneel advies. De productexperts van Tennis Only helpen je graag in het maken van de juiste keuze wanneer het op tennisproducten aankomt, zodat je het beste uit je tennisspel haalt en meer plezier beleeft op de tennisbaan!

Teamkleding

Zowel in het voorjaar als het najaar is menig competitieteam op zoek naar teamkleding. Speciaal hiervoor is een aparte website www.teamkleding.tennis in het leven geroepen met kortingen tot maar liefst 25% en dat met dezelfde kwaliteit dan wel service die men van Tennis Only gewend is. Je kunt kiezen uit vele honderden voorgeselecteerde dames, heren en mix tennisoutfits of direct online een eigen outfit samenstellen. Ben jij een echte winkelganger wanneer het op teamkleding aankomt? Maak dan een afspraak en bezoek met jouw team de mooiste tenniswinkel van Nederland.